torstai 30. kesäkuuta 2011

Thaimaan saaristosta bongattu: laiskamato

Hellurei, taalla viimeista iltaa Samuilla. Kuten kuvista nakyy, majoitus on ollut ihan mieleton ja ollaan nautittu siita taysin siemauksin. Paivan ainoat stressinaiheet on ollut se, etta kummallako altaalla makoilisi. Juhis vuokraili mopon ja silla huristeltiin eilen hieman ympari saarta. Nahtiin muunmuassa tuo saaren paaranta, Cheweng, joka ei todellakaan houkuttanut. Juuri sellaista karseaa Phuket/Patong meininkia - brittituristeja, alkoholia, hihaan tarttuvia kaupustelijoita ja hirmuinen halina. Mutta ei pida tosiaan tuomita koko saarta yhden rannan perusteella, tama meidan Po Bhut on ollut aivan ihana :) Suurin 'halina' on 1,5 km paassa oleva ranskalainen kalastajakyla, jossa ollaan kayty pari kertaa syomassa.

Ruoka taalla odotetusti on ihan tajuttoman hyvaa. Ja en nyt tarkoita vaan keskivertohyvaa, vaan haluan-ostaa-taman-paikan-kokin-kotiin-NYT -hyvaa :) Suattaapi siis olla, etta matkatavarat eivat ole ainoat, jotka ovat kasvattaneet painoaan taman reissun aikana ;)

Taidetaan nyt viela menna juhlimaan viimeista iltaa taalla (eli katsomaan huoneeseen Madagaskar 2) ja pakkailemaan kamat, koska aamulla on 6h45 lahto lautalle, joka 2h matkan jalkeen tarayttaa (tai siis toivottavasti ei TARAYTA) Koh Taon Mae Haad -satamaan.

Taolla on tarkoitus viipya 4-5 paivaa, luvassa taas rankkaa elamaa - snorklausta, lukemista, syomista, uimista.. ai etta.. tough indeed.

Paljon halauksia kaikille!

1 kommentti:

  1. Heyhey, erittäin hyvä snorklausmesta on saaren eteläkärjessä oleva Shark Island (vuokratkaa kanootti ja soutakaa sinne).
    Japanese Garden taitaa olla kans ihan jees.. Siellä kävin vaan laitteiden kanssa :)

    Kandee sit ottaa majoitus sieltä Sairee Beachin puolelta (tai siitä Mae Hadin ja Saireen välistä). Toi MH itsessään on aika tylsä paikka.
    Tai sit jos rauhaa haluaa, niin sinne saaren eteläkärjen kylään - siellä ei tapahdu mitään!

    PS, suosittelen ostamaan omat snorkkelit: ei maksa liikoja, paina paljoa ja on sit aina mukana :)

    VastaaPoista