sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Matkustan ympäri maailmaa..

Hellurei ja hellät tunteet!

Olipa sitten matkustuspäivä eilen! Aamulla taksi Langkawilla satamaan, sieltä 3,5h lauttamatka Penangille, jossa 2h odottelu, josta taksi lentokentälle. Rinkan kantaminen yli 30 asteen helteessä on eräänlainen hupi jo sinänsä, siihen päälle keinuva lentokenttä (kiitos tuon laivamatkan), en edes ala kertoa selviytymistarinoita aiheesta "kun vessassa on vastassa vain reikä lattiassa ja olet housuihin pukeutunut tyttö.." niin, alkoi vähän huumori jo eilen olla tiukassa. Varsinkin siinä vaiheessa kun lento ilmoitetaan olevan myöhässä ja kun se viimein saapuu perille, taksin saaminen on työn ja tuskan takana JA matka keskustaan onkin 60 (!!) kilometriä JA koko keskustan liikenne on jumissa kuin.. no.. jokin jumiasia..

Hyvä puoli oli se, ettei vihdoin kahden aikaan yöllä sänkyyn kaaduttua tarvinnut unta paljon odotella :)

Ainiin, hehe, ja parasta oli se, että kun saavuttiin KL:n lentokentälle, huomattiin viereisellä hihnalla pyörivän matkatavaroita Langkawilta. LANGKAWILTA! Viheliäs Air Asia oli avannut reitin, joka olisi mahdollistanut meille käutännössä suoraan bikineissä rantsusta koneeseen hyppäämisen, päätyen ASTETTA mukavammin samaan pisteeseen :)

Nyt sateisessa Kuala Lumpurissa, joka on kyllä ihan mun lemppari näistä tän maailmankolkan suurkaupungeista. Pieni shoppailukierros tehty ja nyt sadetta pitämässä hostellilla, siis mikäli ei sataisi katosta hieman läpi, hihi.

Tehtiin myös pikkumuutos reissusuunnitelmaan! Fireflyllä pääseekin lentämään suoraan täältä Samuille (josta lyhyt laivamatka Taolle), joten pistettiin parit kympit rahaa lisää matkabudettiin ja lähdetään nyt siis Hat Yain sijaan tiistaina suoraan ihanaan thai-saaristoon!

Huh, tulipa pitkä teksti, jossa ei oikein päätä eikä häntää.. Pieni väsymys painaa.. Mutta tärkein asia viimeisenä; terkkuja mummille ja ukille!! Kuulin, että sielläkin on löydetty tämä blogi! Mahtavaa :)

Isot halaukset kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti