keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Kawaii!!

I < 3 Nippon :) Lenneltiin eilen Bankkarista Penangiin ja oltiin yksi yö ihanassa pikkuisessa Georgetownissa. Rakas ihana poikaystäväni oli lennon aikana (mun nukkuessa, tietty) bongannut Lonely Planetista ravintolan, jonne mentiin illalla syömään, ja voi elämän ihanuus millainen paikka se oli!!! Japanilainen ravintola, jossa kaikki tarjoilijatytöt oli pukeutuneet vaaleanpunaisiin söpöihin sisäkkö- ja koulutyttö asuihin, taustalla soi jpop, luettavaksi oli kasoittain japanilaisia söpöilylehtiä ja tarviiko edes sanoa miten hyvää ruoka oli.. ehdottomasti paras ilta reissussa tähän asti :) :)

Tänään aamulla hypättiin lauttaan, mä nukuin koko matkan, koska mun unirytmit on aivan sekaisin enkä oikein siis nuku öisin. Matka oli sikäli hieman masentava, että vettä satoi aivan koko matkan. Myös tänne Langawille päästyämme taivas oli edelleen ihan pilvessä. Varailtiin majoitus ja sorruttiin tällaiseen aika mukavaan resort-hotelliin (not very backpacker-like, i know..) mutta on kivaa välillä että on rauhallinen huone, jossa mahtuu kääntymään sängyn vieressä ympäri ja oma suihku jne.

Selvästi tää Langkawi on kohtuullinen turistiryöstöpaikka hintojensa puolesta. Oon tottunut vähän edullisempaan Malesiaan. Ja aurinkoisempaan!! Tosin tänään kun oltiin ottamassa "pilveä" tuolla rantsussa, niin sai sieltä silti kevyet rusketusrajat..

Täällä nyt nautitaan elämästä lauantaihin asti :)

Katalle vielä onnea paljon, Elinalle aivan mahtavaa Kuuban reissua, Johannalle supertsempit saksalaisten lasten kanssa ja kaikille muille myös ihanaa kesäistä viikkoa!

Mushi mushi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti