maanantai 13. kesäkuuta 2011

5x24 ja 12 siihen päälle

Viisi ja puoli päivää siihen kun lento nousee kohti Bangkokia!! Finnairin superluksus SUORA lento :) Kävele koneeseen - syö - nukahda - herää Bangkokissa! Kuinka mahtavaa!

Okei, todellisuudessa: saavu kentälle varalta noin viisi tuntia ennen lennon lähtöä. Syö matkakarkit (vol 1), käy hakemassa tax freesta lisää karkkia. Suklaata. Hyppele ympäri kenttää kun ei malta istua paikallaan. Pääse vihdoin koneeseen ja totea, että TAAS se penkki on paljon pienempi kuin muistelit! Löydä takaa kirkuva pikkulapsi, vierestäsi jääkaapin kokoinen kanssamatkustaja ja edestä kasa ylipirteitä japanilaisia.

Käy jälleen kerran se sama keskustelu kasvisruuasta "ei ei meillä tällä lennolla ole kasvisvaihtoehtoa jos sitä ei ole etukäteen tilannut - joo, oon tilannut - jaa-a, no ei sitä kyllä täällä meillä nyt ole". Syö matkakarkit vol 3 (vol 2 meni boardingia odotellessa), torkahda tunniksi ja herää todetaksesi, että kaikki muut nukkuvat, mutta itseä sattuu jo selkään, niskaan, jalkoihin, mahaan (damn ne matkakarkit) ja pysy loppumatka hereillä pohtien, onko reissaaminen TODELLA tämän vaivan väärti.

Kysymyksen on vain yksi vastaus: on :)

Ja niin, onneksi mulla on tällä kertaa matkaseuraa, jota voi tökkiä hereille pitkin yötä, kun ei keksi sanaristikkoon oikeaa vastausta <3

2 kommenttia:

  1. Musta Juhis ei oo kyl jääkaapin kokoinen..oletan, että otatte vierekkäiset paikat :) Koska oon varma, et sulla on ikkunapaikka, josta on kaikkein vaikein päästä pissille varsinki siinä vaihees, kun heräät tunnin unien jälkeen ja kaikki muut nukkuuu :) Matkustaminen on vaa nii parasta!!!!

    VastaaPoista
  2. Heheh, joo Juhis kans itse kommentoi että kiva et pidän sitä jääkaapin kokoisena :) Lähinnä ajattelin, jos siihen TOISELLE puolelle jysähtää joku raskaansarjan sumopainija :)

    Ja oot niin oikeessa: "not to travel, is like seeing only one page of a book" :)

    VastaaPoista