maanantai 20. kesäkuuta 2011

Ei menny niinku strömssöössä

Aamulla kello soi 05.05 ja hetken mietin, että onkohan tää nyt varmasti se mukavin tapa aloittaa ensimmäinen lomapäivä.. Varsinkin kun sisäinen kello nakutteli siinä vaiheessa vasta vähän yli yhtä. Mutta auringonnousua temppelillä oli päätetty lähteä kuvaamaan ja kerrankos sitä. No, ensinnäkin, jos aurinko täällä laskee silmänräpäyksesä, niin olisi voinut päätellä että nousu toimii samalla logiikalla. Paras time lapsen kuvausaika alkoi siis kun etsittiin kuumeisesti reittiä moottoritien yli. Ravaaminen ekalle temppelille - suljettu. Toinen temppeli - suljettu ja jo valoisaa. Kolmas temppeli - suljettu!!! Jo valoisaa, iso hiki ja vielä isompi kiukku.

Takaisin hotellille 06.15 reippaan (kuvauskamojen kanssa) aamulenkin jälkeen, vähän lisää unta ja herkkuaamupalaa, ja pahin ketutus alkoi häipyä.

Päivä vietettiin tutustuen Bangkokin keskustaan ja siellä lähinnä ostoskeskuksiin. Mukaan tarttui molemmille uudet crocksit, Juhikselle jotain kamerajuttuja ja öö.. mulle alushousuja :) ei siis mitään kovin erityistä, mutta erityistä olisi erityistä saanut ollakin, että olisin kantanut mukana seuraavat kolme viikkoa.

Jalat kahdeksan (!!) tunnin kävelyn jälkeen oli hieman poikki ja sky train matka & jokilaiva olisi voineet sujua vähemmässäkin tungoksessa ja kaoottisessa metelissä. Nyt onneksi kädessä kylmä olut, kohta syömään ja sitten taas iiiihanaan jalka/ käsihierontaan, joka maksoi eilenkin sen hurjat 2,5 euroa :)

Huomenna aamulla sitten oikeesti katsomaan se isoin temppeli, mutta vasta kun se oikeasti aukeaa! Sitten lentokentälle ja air asian tarjoama lento kohti Malesiaa! Jee!

ps. Ipadilta kirjoittelen, niin sori jos on kirjoitusvirheitä tai epäjohdonmukaisuutta :)

Ihanaa iltaa kaikille sinne, huippua jos joku lukee tätä :)

4 kommenttia:

  1. Kyllä joku lukee! Kiva lukea mitä siellä touhuutte. Täälläkin kaikki hyvin. Tänään istuin kyydissä ja opettelin reitit kauppaan ja päiväkotiin, pääsee sit itse ajelemaan. Sitten vaan siellä geokätköä etsimään :D

    VastaaPoista
  2. Pitihän täs lukee kun FB:s mainostat :)
    Kuinkas tarkka matkasuunnitelma teillä on? Mulla voi olla jotain hyvii juttui Koh Taolle ja Kuala Lumpuriin..
    Pitäkää hauskaa!
    ~j

    VastaaPoista
  3. Kerro ihmeessä vinkkejä! Lähdetään täältä Langkawilta KL:ään lauantaina ja Taolle sit seuraavaksi :) KL:ssä tosin ehditään olla vaan pari päivää, harmi..

    VastaaPoista
  4. KL:s kannattaa mennä ihan rohkeesti johonkin huippuhotelliin! Esimerkiks meidän The Royale Chulan (http://www.theroyalechulan.com.my/) maksoi noin 80e/koko huone. Saa sitä hetkittäin itseensä hemmotella (mm. suunnilleen maailman laajin hotelliaamiainen jne) ja toi tuskin koko matkabudjettia tuhoaa :)
    Näkemisen arvoisista paikoista KL:ssä sanoisin kaupungin laidalla sijaitsevat Batu-luolat (http://en.wikipedia.org/wiki/Batu_Caves) ja Times Square -ostoskeskus (sisältää mm. huvipuiston ja useita elokuvateattereita...).

    Pitäkää hauskaa siellä!
    ~j

    VastaaPoista