keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Päivässä maailmasta toiseen

Huh mikä päivä eilen. Aamulla herätys vielä sademetsän keskeltä, tallustaminen alas ötökkä highwaytä aamupuurolle, kunnon aamuhien jo noustessa pintaan. Sitten alkoi vähän liiankin rankka 12h matka lautalla ja bussilla kohti Bangkokia.

Näin jälkeenpäin jo naurattaa eilinen tilanne, ja se miltä se näytti. Kaksi suoraan viidakosta tempaistun näköistä matkaajaa raahautuu viimeisillä voimillaan hikisinä, likaisissa vaatteissa, sandaaleissa, rinkat selässä, hiukset likaisina ja sotkussa AIVAN huippuhienon hotellin huopatossutehtaan hiljaiseen ja kristallin kiiltävään aulaan. Saattoi siinä vastaanoton leideiltä kynä tippua pöydälle :)

Huonetta ei paljon jaksettu jäädä ihastelemaan, vaan lähdettiin hakemaan kulman takaa 7elevenistä kuppinuudelikeitot ja maitoa, palattiin huoneeseen, nostettiin iglun lämpötilaa inhimilliseen 29 asteeseen ja alettiin pikkuhiljaa jo nähdä tilanteen hupaisuus.

Lämpimän suihkun jälkeen kaivautuminen puhtaisiin lakanoihin ja ei kyllä ehtinyt torakkaa sanoa kun uni vei mennessään.

Nyt heräillään täällä, ei hikeä pinnassa, ei moskiittoverkon kanssa taistelua, ei näiden kahden apinan lisäksi muita eläimiä sisällä.. Mutta toisaalta ei myöskään meren ja viidakon ääniä, upeita kasveja ja perhosia, ei hauskaa mopolla ajamista eikä super hyvää ja halpaa thai ruokaa..

Nyt siis tässä maailmassa, johon kuuluu esimerkiksi.. hotelliaamiainen :) Joten rise and shine, it't a brand new sunny day in Bangkok!!


- Posted using BlogPress from my iPad

Location:ซอย 100 ปี สยามสมาคม,Bangkok,Thaimaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti