lauantai 2. heinäkuuta 2011

Easy like a Sunday morning..

Rentoa huomenta sinne Suomeen. Täällä kaikki hyvin ja, no, erittäin rennosti. Makoillaan aamupalaa syöden tässä majoituspaikan yhdistetyllä ruokapaikka-terassilla, jossa on myös riippumattoja ja tätä alapuolella aukeavaa viidakko+meri -maisemaa voisi ihastella helposti tässä vaan koko päivän.

Eilisen kohokohta oli saada vietyä Johannan mukaan antama geokätkö esine tänne kätköön. Matka kätkölle ei ollut helpoin, mutta itse kätkö löytyi yllättävän helposti ja kirvoitti riehakkaat voitontanssit :)

Nyt koetetaan tanssia anti-sadetanssia, sillä Juhis on lähdössä sukeltamaan. (sade kun siis möyhii veden niin, että näkyvyys kärsii). Mä lähden samalla mopokyydillä Sairee-rannalle, "keskustaan".

Tänään ja huomenna jännitetään hieman Thaimaan vaaleja. Pahimmassa tapauksessa niistä seuraa jotain viime vuoden kaltaisia mellakoita ja väkivaltaisuuksia, jolloin meidänkin pitää vähän säätää paluusuunnitelmaa. Mutta toivotaan, että kaikki menee rauhallisesti ja mekin päästään lähtemään keskiviikkona kohti Bangkokia, sillä meitsi haluaa shoppailemaan ja manikyyriin ja leffaan ja muuta sellaista tärkeää :)

Oh hoijaa, kääntäisikö sitä sitten vaikka kylkeä ja antaisi banaanikookospirtelön sekä banaanipuuron vajua masussa ja.. jos vaikka ummistaisi silmät hetkeksi..


- Posted using BlogPress from my iPad

Location:Ko Tao, Thaimaa

1 kommentti:

  1. Oi oi, ihanalta kuulostaa! Tollasta sen lomalla kuuluu ollakin. Ja loistavaa et löysitte kätkön ja saitte sen travelbugin vietyä! Siinäpä teillekin ensikosketus kätköilyyn :)

    VastaaPoista