perjantai 8. heinäkuuta 2011

Ihanat viimeiset päivät

Täällä on ollut kaksi aivan mahtavaa päivää! Eilen tuli käytettyä erilaisiin "sale" kyltein varustettuihin paikkoihin puolet koko matkabudjetista, käytiin kaksi kertaa syömässä japanilaista ruokaa (ja tänään kerran :) Ei moro yhdessä kauppakeskuksessa (pienen kaupungin kokoinen sellainen) on yks kokonainen KERROS pelkästään japanilaista ruokaa ja erilaisia kakkukahviloita!!

35 asteen kuumuus ei tunnu juuri missään kun on viileät sisätilat ja tää hotelli on niiiin mahtava! Oltiin just kattotasanteella poreammeessa :) haha! Kohta lähdetään syömään Kuulema Thaimaan parhaaseen ravintolaan. Huomenna sitten rinkkojen pakkaaminen ja illalla kentälle. Vähänkö ottaa päähän, että kun netti check in alkoi kello 12, niin kun me mentiin kello 15 varaamaan paikkoja, niin koko helkutin kone oli jo täyteen buukattu!! Vaan kolme yksittäistä paikkaa jäljellä koko lentävässä sillipurkissa! Toivotaan, että jotenkin saadaan vielä vierekkäiset paikat..

Jos en enää tänne mitään kirjoittele, niin suuri kiitos kun olit mukana reissussa! Nähdään kaikkien kanssa ennemmin tai myöhemmin. Elina, heti kun tuut Kuubasta, Maikku ennenko lähdet Australiaan, äiti ennenku lähdet Roomaan ja Johanna sit ku tuut Saksasta :) Mummi ja ukki, koettakaa te edes pysyä hetki Suomessa :) :)

Sydäntä jää taas palanen tänne Aasiaan..




Posted using BlogPress from my iPad

Location:ซอย 100 ปี สยามสมาคม,Bangkok,Thaimaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti